Executive coach, pénzügyi coaching, life coach, üzleti coach

Galambos Zsófia business coach, pénzügyi coach

Galambos Zsófia business coach, pénzügyi coach

8 hasznos tipp, mellyel könnyen a siker nyomába eredhetsz

2016. március 05. - Galambos Zsófia Premium Coaching

Ahhoz, hogy sikeres légy, nem feltétlenül van szükséged jó iskolákra, anyagi támogatásra vagy kapcsolatokra. A viselkedésedet kell megváltoztatnod, tekintve hogy a siker a cselekvés terméke. Cikkünkből 8 alapelvet ismerhetsz meg, melye

Határozd meg, mit jelent a siker számodra

Bár a siker jól definiálható, mindenkinek mást és mást jelent. Van, aki a sok pénztől érzi magát elégedettnek. Van, aki céget birtokol és vezet - ez okoz számára örömet. Olyan is van, akinek a család az első számú prioritás; van, akinek a jószolgálat. 



Nem teljesedhetsz ki addig, míg nem tudod, mitől érzed magad boldognak és sikeresnek. Amint megvan a cél, az eszközöket is képes leszel megteremteni, ha igazán akarod.


A siker áldozatokkal jár

Attól függően, mit akarsz elérni, mik a céljaid, mit jelent számodra a siker - meg kell fizetned az árát. Meglehet, hogy induló vállalkozásodhoz akár hónapokig, évekig kell spórolnod. Az is lehet, hogy nem pénzben fizetsz, hanem időben. A felkészülés, a tanulás, a befektetett munka következtében talán kevesebb szabadidőd lesz. A jó hír az, hogy mindez átmeneti. Amint munkád gyümölcse beérett, látni fogod, hogy nem volt hiábavaló az áldozat.

A cikk folytatódik, ide kattintva.

A bejegyzés trackback címe:

https://business-coaching.blog.hu/api/trackback/id/tr198444878

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása