Executive coach, pénzügyi coaching, life coach, üzleti coach

Galambos Zsófia business coach, pénzügyi coach

Galambos Zsófia business coach, pénzügyi coach

10 tipp, hogy boldogabb légy a munkahelyeden

2016. március 09. - Galambos Zsófia Premium Coaching

Ha nem okoz számodra örömet a munka, akkor az kihat az egész életedre. Ám van néhány tipp, amellyel elviselhetővé teheted, sőt, megszeretheted az állásodat. 

Koncentrálj a munkád pozitív oldalára, és egy idő után érezni fogod a változást. Ki tudja, talán újra megszereted, vagy ráeszmélsz arra, hogy itt az ideje továbblépni. Akárhogyan is, boldogabb leszel. Használd alábbi tippjeinket a sikerhez.

1. Légy hálás

Ha hálát érzel valamiért, jelen esetben az állásodért, az a boldogsághoz vezető legrövidebb út. Talán elégedetlen vagy bizonyos dolgokkal, ilyenkor érdemes a munkád pozitív oldalára fókuszálnod, ezért hálát adnod. Másnak még állása sincs. Ugye mennyivel szerencsésebb vagy náluk?

2. Keress új állást

Ha tényleg nagyon boldogtalannak érzed magad, a legegyszerűbb módszer, hogy felvidítsd magad az, ha elkezdesz állások után kutatni. Nem jelenti azt, hogy jelentkezned is kell rájuk, de legalább tudni fogod, hogy létezik más lehetőség is. Mielőtt felmondanál, jól gondold át. A hirtelen döntések következtében kiköthetsz újra egy olyan munkahelyen, amit nem szeretsz.

3. Élvezd az apró dolgokat

Vannak kedves munkatársaid, barátaid? Szívesen reggeliztek, ebédeltek együtt? Mindnyájan egy hajóban eveztek. Értékeld a társaságukat, az ő jelenlétük színesebbé, boldogabbá teheti a napodat.


A cikk folytatódik, ide kattintva.

A bejegyzés trackback címe:

https://business-coaching.blog.hu/api/trackback/id/tr378459170

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása