Executive coach, pénzügyi coaching, life coach, üzleti coach

Galambos Zsófia business coach, pénzügyi coach

Galambos Zsófia business coach, pénzügyi coach

Hogyan légy milliomos 30 éves korodra?

2016. március 08. - Galambos Zsófia Premium Coaching

Lehetetlen vállalkozásnak tűnik a legtöbb ember számára, hogy valaha is milliomos legyen. A helyzet az, hogy csak korlátozó gondolkodásuk és hiedelmeik teszik elérhetetlenné az áhított vagyont. 

Minél hamarabb hoz meg valaki okos pénzügyi döntéseket, annál valószínűbb, hogy csatlakozhat a milliomosok klubjához.

Ha szimplán csak gyűjtögeted és tartalékolod a pénzt, az még nem tesz gazdaggá. Különböző módszereket kell ötvöznöd, melyek segítenek abban, hogy meg is sokszorozd a vagyonodat. 

Nem tehetsz róla, ha szegénynek születtél. De ha szegény emberként halsz meg, az már a te hibád.

1. Növeld a bevételeidet

A milliomos élethez vezető első lépcsőfok, hogy rendelkezz azzal a pénzösszeggel, mely a befektetéseid alapját képezi. Ahhoz természetesen, hogy rendelkezésre álljon ez az összeg, jól fizető állásra van szükséged. Nem csak megszerezned kell ezt az állást, de törekedni arra, hogy folyamatosan feljebb kerülj a ranglétrán, képezd magad. 

2. Élj mértékletesen

Talán azt hiszed, a milliomosok mind csillogó autókat vezetnek, és a legújabb kütyükkel rendelkeznek. Ez nem minden esetben igaz, és ha szeretnél milliomos lenni, neked is el kell kerülnöd ezt a csapdát. Később kifizetődik. Ne pazarolj, soha ne vegyél semmit teljes áron, figyeld a leértékeléseket, válassz olcsóbb internetelőfizetést, a drága konditermi bérletet pedig cseréld le futásra.

A cikk folytatódik ide kattintva.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://business-coaching.blog.hu/api/trackback/id/tr238449780

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása