Executive coach, pénzügyi coaching, life coach, üzleti coach

Galambos Zsófia business coach, pénzügyi coach

Galambos Zsófia business coach, pénzügyi coach

Tanulj meg spórolni a milliárdosok tippjei segítségével

2016. március 07. - Galambos Zsófia Premium Coaching

A szupergazdagok száma napról napra nő, de hogy hogyan is jutottak el idáig, mindenkinél más és más. Most megosztják veled legkiválóbb tippjeiket, melyeket érdemes megszívlelned, ha gazdaggá szeretnél válni.

A szupergazdagok legtöbbje nem költekezik ésszerűtlenül és nem él fényűző módon sem. Tulajdonképpen jó részük úgy jutott el az anyagi függetlenségig, hogy okosan és szerényen költött. Jöjjenek hát a legkiválóbb tippek spóroláshoz milliárdosoktól.

Michael Bloomberg
Nettó vagyon: 34,3 milliárd dollár

"Csak azokhoz a dolgokhoz ragaszkodj, amikre igazán szükséged van."
Michael Bloomberg New York egyik legbefolyásosabb ex-polgármestere, és fő részvényese a Bloomberg cégnek. Egy valamit viszont kevesen tudnak róla. Az utóbbi 10 évben csak két pár kényelmes, fekete cipője volt, melyekben dolgozni járt. Tisztában van azzal, hogy amire igazán szüksége van, azt meg kell vásárolni, viszont felesleges dolgokra (például olyan cipőkre, melyeket nem hordana...) sosem szórja a pénzt.
Bár a történet kissé banális, attól még igaz. Bloomberg sikerhez vezető útját ez a szemlélet végigkísérte.

 

Bill Gates
Nettó vagyon: 79 milliárd dollár

"Tanulj a múlt hibáiból."
A pénzzel kapcsolatban mindenki elkövet hibákat, hol gyakrabban, hol kevésbé gyakran. Mindnyájan. Mégis, mi különbözteti meg a sikeres embert és a kevésbé sikerest ebben a tekintetben? Az, hogy előbbi képes tanulni az elkövetett hibáiból, és előnnyé kovácsolni azt. Bill Gates a világ leggazdagabb embereként úgy gondolja, fontos, hogy örüljünk a sikereinknek, de a szerzett tapasztalatainkról sose feledkezzünk meg a döntéseink meghozatalánál.

A cikk folytatódik, ide kattintva.

A bejegyzés trackback címe:

https://business-coaching.blog.hu/api/trackback/id/tr518453152

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása